Nominér Årets Official i Dansk Ride Forbund

03-11-2021 13:29

Trine Askjær-Jørgensen

Er der en official i din klub, der virkelig har knoklet og bidraget til ridesporten? Så er det måske på tide at indstille vedkommende til prisen, Årets Official, som Dansk Ride Forbund for første gang kårer

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ridesporten er i høj grad båret af frivillige kræfter. De mange stævner, aktiviteter m.m. ville ikke være en realitet, hvis ikke det var for de mange frivillige, der bidrager med deres tid og energi til ridesporten.

Derfor kårer Dansk Ride Forbund nu Årets Official. Prisen går til en official, der har ydet en ekstraordinær indsats til gavn for ridesporten, og tildeles første gang på repræsentantskabsmødet i 2022.

Alle klubber under Dansk Ride Forbund får altså nu mulighed for at indstille én kandidat, som de mener, fortjener at få prisen som Årets Official. Kandidaten kan vælges helt frit uanset både disciplin og niveau - men SKAL være en aktiv official. Hver klub kan lave én indstilling, som skal indeholde en fyldestgørende begrundelse for, hvorfor netop denne official fortjener prisen.

Fra 1. januar til 15. februar 2022 vil der være åbent for indstillinger til Årets Official via en online formular, som bliver sendt ud til alle klubber på mail.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter modtagelse af indstillinger vil Dansk Ride Forbunds administration med hjælp fra disciplinudvalgene udvælge en række favoritter til modtagelse af prisen, hvorfra bestyrelsen på deres møde i marts 2022 vil beslutte endeligt, hvilken official, der skal modtage prisen.

Årets Official vil blive kåret og hædret på det årlige repræsentantskabsmøde, som finder sted den 2. april 2022.

Så nu kan I godt begynde at gøre jer tanker om hvem ude i jeres klub, der skal indstilles til prisen, Årets Official, så I er klar til at udfylde den online formular, når den åbner 1. januar 2022 – og husk at sætte kryds i kalenderen ved den 2. april 2022, så I kan være med til at fejre vinderen af titlen som Årets Official på repræsentantskabsmødet.

Kilde: Dansk Ride Forbund.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen