Noah Just Broch i front for junior

03-02-2023 19:57

Annika Knudsen Lorentsen

Noah Just Broch leverede den bedste runde i den første afdeling af juniorrytternes indendørs Agria DRF Mesterskab, og dermed har han lagt sig i spidsen forud for søndagens finale

Copyright Ridehesten.com
Noah Just Broch med Price Dance. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Denne weekend byder på indendørs DM hos Danish Derby Horse Shows på Vilhelmsborg. 27 ekvipager mødtes i dag i den første runde af AGRIA Indendørs DRF Mesterskabet for juniorryttere, som blev afviklet på en 135 cm høj bane. 

Det lykkedes hele 11 af ekvipagerne at komme fejlfrit igennem banen, men da flere blandt de fejlfrie ekvipager var samme rytter, vil ni ekvipager komme ind i finalen med et fejlfrit resultat. I finalen kan rytterne kun medbringe én hest hver, mens de i dagen klasse havde mulighed for at ride to. Fejl fra i dag medtages til finalen, hvor der rider i omvendt startrækkefølge, hvilket betyder, at dagens vinder rider sidste på banen på søndag. 

Det bliver Noah Just Broch som var en af de første ryttere på banen i dag. Han leverede nemlig ikke bare en fejlfri runde, men også en hurtig runde i sadlen på Price Dance e. Party Dance/ Cantus (opdr. Christian Kjær), og sammen kunne de lade sig hylde foran dagens publikum. 

Copyright Ridehesten.com
Caroline Knudsen med Landlyst Callicon. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Både anden- og tredjepladsen blev i dag sikret af Caroline Knudsen, som derfor skal vælge hvilken af sine heste hun vil starte i søndagens finale. Andenpladsen sikrede Caroline sig med Landlyst Contra e. E Bøgegårdens Dicapo/ Coronado (opdr. Karina Pinds), mens hun tog tredjepladsen i sadlen på helsøsteren Landlyst Callicon e. E Bøgegårdens Dicapo/ Coronado (opdr. Karina Pinds). 

Copyright Ridehesten.com
Karoline Sloth Kjær med Cocorico de Riverland. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fjerdepladsen gik til Karoline Sloth Kjær med Cocorico de Riverland e. L'Arc de Triomphe Z/ Kashmir van het Schuttershof. Karoline havde også to heste til start, som begge kom fejlfrit igennem dagens bane, og hun står derfor ligeledes overfor et valg inden søndagens finale. 

Femtepladsen i dagens klasse blev sikret af Sofie Pørksen Conradsen med Kia V e. Heartbeat/ Pablo (opdr. Ole Christensen). 

Copyright Ridehesten.com
Sofie Pørksen Conradsen med Kia V. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Juniorrytterne skal som nævnt ride deres finale søndag, og her møder de igen en 135 cm høj bane. Hvis der fortsat er flere fejlfrie ekvipager efter søndages klasse, vil der blive afholdt en omspringning, som skal afgøre hvem der løber med medaljerne i årets mesterskab. 

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner