NM: 6. plads til Sille Engermann

30-06-2013 12:47

Signe Wiese

Det er sidste dag ved de nordiske mesterskaber på Flyinge, og på dressurbanerne lagde juniorrytterne ud med deres kür-finale. Det blev til norsk guld og sølv og svensk bronze - Sille Engermann blev bedste dansker på en 6. plads i finalen.

Copyright Ridehesten.com
Sille Engermann og Fernet D blev bedste danske juniordressurrytter ved NM på Flyinge. Her er ekvipagen fanget ved DM i Ringsted, hvor de vandt bronze.

De norske junioryttere har vist forrygende ridning ved NM på Flyinge, og fredag sejrede de sikker i holdkonkurrencen foran det danske juniorpiger.

I dag var juniorrytterne så i kamp om de individuelle medaljer, og igen viste de norske ryttere stor styrke. Det blev til guld til Alexandra Andresen på den smukke hingst Belamour e. Belissimo M. I dagens kür red ekvipagen til hele 76,875%, og scorede bl.a. høje karakterer for rytme og koreografi. Der var sølv til en anden norsk pige, nemlig Carina Brynildsen på Sandro Hit-sønnen Shiraz Black, der red et kür-program til 74,700% Bronzemedajen endte om halsen på svenske Isabella Tovek på Connery e. Come Back II (opdr. Niels Hausgaard).

Bedste danske rytter i kürfinalen blev blev Sille Engermann, der med Fernet e. Furst Heinrich scorede 71,175% og endte på en sammenlagt 6. plads. Caroline B. Schmidt og Donna Charian e. Blue Hors Don Schufro red i dag til 71,105% blev nr. 7,  Kirstine Koch Bejtrup og Cavaler e. Blue Hors Cavan red et program til 70,925% og blev nr. 9 og Maria Skov Olesen med Brizard e. Blue Hors Romanov blev nr. 11 i finalen med et ridt til 68,900%.

Se resultatet af klassen HER

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen