Nej tak til 15 millioner euro

01-10-2016 11:35

Maria Lerche Mortensen

Nick Skelton har i et interview fortalt at han har takket nej til intet mindre end 15 millioner euro for Big Star, som han i Rio vandt OL-guld med

I et interview er den britiske springrytter Nick Skelton blevet spurgt om han er blevet tilbudt mange penge for hesten Big Star, skriver St.Georg. Hertil lød svaret ja, han har sagt nej tak til omkring 15 millioner euro (omkring 110 millioner danske kroner) –Det var mange penge at afslå, men jeg ville have ham til Rio, svarede Nick Skelton.

Den nu 13 årige KWPN-hest Big Star (e. Quick Star/Nimmerdor) har med Nick Skelton i sadlen været med til at sikre holdguld til Storbritannien ved OL i London i 2012. I Rio blev det til en individuel guldmedalje, og Nick Skelton beskriver det som en enestående oplevelse, idet medaljen er din og din alene, hvilket bestemt er en fantastisk følelse. Selvom guldmedaljen er imponerende bliver præstationen kun endnu mere imponerende, idet 58-årige Nick Skelton havde haft to knæoperationer, fået en kunstig hofte og har haft brækket nakken i en rideulykke der næsten kostede ham livet inden Rio. 

I interviewet bliver der også spurgt ind til planerne omkring OL i Tokyo i 2020, hertil svarede Skelton at han har udelukket Tokyo. Big Star vil på det tidspunkt være 17 år gammel, og det er for gammel mener Skelton der siger at han selv helt sikkert er for gammel til den tid. 

Kristine Ulsø Olsen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen