Mikala: Jeg er så lettet

07-10-2016 12:01

Vi kunne i går på Ridehesten.com berette om danske Mikala Gundersen som til daglig bor i Flordia. Hun stod overfor orkanen Matthew, som nu ser ud til at have været forbi Mikala og Bell Tower Farm

Copyright Ridehesten.com
Mikala Gundersen

Efter at have bragt nyheden Mikala: Sådan forbereder vi os til en orkan i går, har Ridehesten.com igen haft kontakt med Mikala Gundersen. 

I skrivende stund er klokken lige nu omkring 6 om morgenen i Wellington, Florida og for få timer siden fik vi en update fra en meget lettet Mikala.
- Så er klokken 3 om natten og jeg har vovet mig ud for at se til hestene. De havde det alle fint og var helt rolige i deres bokse. My Lady stod og sov da jeg kom, fortæller Mikala som samtidig kan glæde sig over at de stadigvæk har strøm.

Det lyder til, at de på Bell Tower Farm har været heldige denne gang. Orkanen raser dog stadig lige ved siden af, men ind til videre har den ikke medført skader på hverken ejendommen eller omgivelserne. Det betyder dog ikke at de er helt uden for farezonen, men som det ser ud nu på radaren, er det værste drevet forbi Mikala.  

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen