Hestene er også hårdt ramt af orkanen Harvey

29-08-2017 09:25

Orkanen Harvey har skabt store ødelæggelser og massive oversvømmelser i Texas. Men det er ikke kun mennesker, der er hårdt ramt af de voldsomme ødelæggelser

Copyright Ridehesten.com
Foto: Houston SPCA
Nyheden fortsætter efter annoncen

Siden kategori 4 orkanen Harvey gik i land op til weekenden, har den skabt stor ødelæggelse i Huston i delstaten Texas i USA. Enorme mængder nedbør har skabt den største oversvømmelseskatastrofe i Hustons historie, men et er ikke kun mennesker, der er ramt af katastrofen. De omkringliggende områder nær Huston rummer mange landsteder, gårde og rideklubber. Hundredvis af heste og husdyr er lige nu påvirket af situationen.

Mange ryttere åbner deres lader op til husly, ligesom det er nødvendigt med omfattende dyrlægehjælp. Og fordi vejrudsigten forlyder, at orkanen vil svinge tilbage til Huston-området, og dermed øge vandstanden i de allerede katastrofale oversvømmelsesområder, er behovet, ifølge United States Equestrian Federation(USEF), for hjælp og pleje til heste og andre husdyr endnu større.

United States Equestrian Federation(USEF) har derfor appelleret til donationer, der kan hjælpe heste berørt af orkanen Harvey.

Nyheden fortsætter efter annoncen

USEF Equine Disaster Relief Fund er en fond, der yder støtte til instats fra beredskabsgrupper og organisationer, der hjælpe heste påvirket af katastrofen. Det var en fond, man oprettede i 2005 efter orkanerne Rita og Katrina, for at skabe sikkerhed og velvære for heste under nødsituationer. Siden starten er der blevet doneret mere end 370.000 dollars til at hjælpe heste i katastrofale situationer. Alle penge, der doneres til fonden, anvendes udelukkende til gavn for heste og hesteejere i nød.

Læs mere HER

/Pressemeddelelse

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald