Michael Grønne Christensen til Helgstrand

18-04-2020 11:45

Marie Helene Rigård Rohleder

Helgstrand Dressage styrker deres team med berider Michael Grønne Christensen, som er leder af Sønderborg Rideklub. Michael har blandt andet selv uddannet guldmedaljehoppen Holballes Deeba 

Copyright Ridehesten.com
Michael Grønne Christensen på Holballes Deeba. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

–Jeg ser Helgstrand som ridesportens epicenter. Jeg ser det sådan; er man racerkører, vil man gerne være en del af Ferrari, det mest succesfulde F1 team – og Helgstrand er Formel 1’s udgave af Ferrari. Her finder jeg det absolut bedste hestemateriale og de bedste ryttere, og jeg glæder mig til at dedikere min passion 100 procent til ridningen igen og udvikle mig endnu mere fagligt, fortæller Michael Grønne Christensen om sit jobskifte fra leder i Sønderborg Rideklub til rytter hos Helgstrand Dressage i en pressemeddelelse. 

Michael Grønne Christensen blev udlært berider i 2009, hvor han havde sine tre første år af sin læretid ved Lars Ringkær på Sønderborg Rideklub og derefter ved Per Skærbæk på Mors. Derefter vendte han tilbage til Sønderborg Rideklub, hvor han blev daglig leder. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Udover arbejdet i rideklubben har han også redet og uddannet flere talentfulde heste. Heriblandt guldmedalje- og grand prix-hoppen Holballes Deeba e. De Noir/ Resident (opdr. Bianca og Carsten Jefsen). Ekvipagen vandt blandt andet Dansk Ride Forbunds Unghestechampionat for 5-års heste i 2012. 

Copyright Ridehesten.com
Michael Grønne Christensen og Holballes Deeba til DM på Broholm. Foto: Ridehesten.com/Nanna Nørgaard

– Markedet ændrer sig hele tiden, og lige nu oplever vi en stigende efterspørgsel efter veluddannede heste. Så da jeg hørte, at Michael, som jeg kender fra berideruddannelsen, var på udkig efter nye udfordringer, kontaktede jeg ham. Han har gjort det særdeles godt i Sønderborg og har også vist ude på stævnebanerne, at han formår at uddanne heste med succes, fortæller Thomas Sigtenbjerggaard, som er general manager ved Helgstrand Dressage. 

Kilde: Helgstrand Dressage 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald