Mellemrunden 1. afdeling 2009

13-09-2009 09:15

Grethe Næsby

I Billund rides i dag den ene af de to mellemrunder i årets dressurchampionat for ungheste. Se her gårdsdagens resultater - og tag ud og nyd de smukke unge dressurheste i det gode vejr!
Copyright Ridehesten.com
Toftegårdens Colorado vandt gårsdagens opvarmningsklasse for 4-års hestene med hele 8,76 i snit. (Foto: Ridehesten.com).

I går blev redet en opvarmningsklasse for alle tre aldersgrupper i dressurchampionatet for 4-, 5- og 6-års heste. Det stærkeste hold er tydeligvis 4-års hestene, hvor Henriette Pedersen sejrede på Toftegårdens Colorado e. Solos Landtinus med et snit på 8,76 og et rent 9-tal for galop. Nr. 2 blev Nana Berg Christensen på Halgård's Ca'Pri e. Blue Hors Don Caruso med et snit på 8,70, og placeret som nr. 3 blev Lone Christensen på Corleone e. Crelido med et snit på 8,32. Den kårede hingst Uno Don Diablo e. Blue Hors Don Schufro blev med Thomas Lassen på ryggen placeret som nr. 4 med et snit på 8,28, og den sidste placerede ekvipage blev Hønnerups Event e. Blue Hors Romanov, redet af Wendie Hagedorn til et snit på 8,28. De 5-årige heste lå karaktermæssigt et stykke under 4-års hestene, og her blev opvarmningsklassen vundet med et snit på 7,44 af Kjærholms Abutsiaq e. Michellino, redet af Lene Ejby Christiansen. Hos de 6-årige heste vandt hesten Show Man e. Show Star, redet af Mette Riisager til et snit på 7,86. Nr. 2 blev Lantanna Tågerup e. Solos Landtinus med et snit på 7,80, redet af Ditte Mikkelsen, og placeret som nr. 3 blev hesten Martinni e. Master, redet af Lene Jervelund til et snit på 7,68. Nr. 4 i klassen for 6-års blev Delaware e. Dormello, redet af Tia Malling Jensen til et snit på 7,68, og sidste placerede ekvipage blev Robbie W e. Rubin-Royal, redet af Maria Anita Andersen til 7,64. Find samtlige resultater samt program for dagens mellemrunde på linket i højre side.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen