Masser af levende billeder fra Herning

08-03-2019 14:29

Ridehesten.coms medarbejdere er allestedsnærværende under Dansk Varmblods Hingstekåring i MCH Messecenter Herning i disse dage, og det resulterer ikke blot i en masse historier men også i foto og video. Sidstnævnte finder du på vores Youtube-kanal

Copyright Ridehesten.com
Med eller uden hest - Ridehesten.com har fanget masser af sjove situationer under hingstekåringen. Her er det det store hingstekåringscrew, der har indtaget plads i hingstegalleriet.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Wiegaarden – og sidenhen Ridehesten – har foreviget mange af de største øjeblikke ved Dansk Varmblods Hingstekåring i MCH Messecenter Herning lige siden den allerførste i 1980. I Ridehesten.coms fotodatabase kan man allerede nu se masser af flotte, sjove og stemningsfyldte billeder fra dette års hingstekåring, og billederne kan som altid købes online.

Nyheden fortsætter efter annoncen

For at give vores læsere en større oplevelse af vores  nyhedsformidling har vi i år øget fokus på videooptagelser. Langt fra alle bliver brugt i vores nyheder fra hingstekåringen, men de kan alle findes på  Ridehesten.coms Youtube-kanal, hvor du også efter hingstekåringen vil kunne finde mange af arrangementets højdepunkter foreviget i levende billeder.

Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse.

Copyright Ridehesten.com
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen