Bagger giver selvtillid til hest og rytter

03-03-2015 17:29

Under Dansk Varmblods hingstekåring i Herning vil du lørdag formiddag kunne opleve en spændende clinic med Rasmus Bagger og Bo Høstrup. Et rigtig selvtillids-boost!

Lørdag formiddags clinic med coach Rasmus Bagger og dressurrytter Bo Høstrup vil være meget mere end almindelig træning. Med Rasmus på gulvet og Bo til hest får publikum at se og høre, hvordan en rytter kan coaches/mentraltrænes til at præstere mere optimalt.

Rasmus Bagger lover samtidig at lægge en grænseoverskridende udfordring ind i træningen - en udfordring han ikke kan afsløre, da det også skal være en overraskelse for rytteren. Bo har lovet at tage udfordringen positivt op - uanset hvad Rasmus finder på at forlange af ham.

Der er lagt op til en faglig clinic med stor underholdningsværdi. Bo Høstrup kendes af de fleste som en både dygtig og perfektionistisk dressurrytter, mens Rasmus Bagger er en skarp og energisk kommunikator, der i kraft af sin store indlevelsesevne formår at få sportsudøvere til at præstere det ekstra, som netop gør forskellen.

Det sker lørdag formiddag kl. 10.50 i HAL B - Equsana Arena.

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen