Så er billetsalget til hingstekåringen begyndt

01-10-2021 20:25

I eftermiddag kl. 16 er billetsalget startet til Dansk Varmblods Hingstekåring 2022, der som altid finder sted i uge 10 i MCH Messecenter Herning. Har du sikret dig dine billetter?

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Billetsalget til Dansk Varmblods Hingstekåring den 9. - 13. marts 2022 er netop startet i dag. Har du endnu ikke sikret dig dine billetter til det gigantiske årlige arrangement i MCH Messecenter Herning, som år efter år trækker tusindvis af publikum til, så kan du afgive din bestilling lige her på Billetten.dk.

Sidste år kunne hingstekåringen ikke afholdes på traditionel vis i MCH Messecenter Herning, men blev et arrangement uden tilskuere, og derfor forventes der i år ekstra meget run på billetsalget til hingstekåringen, som har været afholdt samme sted uafbrudt fra 1980 til og med 2020 - altså 41 år i træk.

Nyheden fortsætter efter annoncen

2021 blev undtagelsen, men i 2022 lægges der op til en kæmpe revanche af en hingstekåring i MCH Messecenter Herning. 

Hingstekåringen er meget mere end den faglige kåring af hingstene. Det er blandt andet også den populære Hest & Rytter-messe, unghestechampionat i dressur og springning, gallashows, internationale konkurrenceklasser i dressur og springning, specialarrangementer og meget, meget mere.

Besøg også Dansk Varmblods Hingstekåringssite.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen