Billetsalget til UVM i dressur i Ermelo er begyndt

24-04-2019 10:49

I dag er der 99 dage til, at den første unge dressurhest rider på banen i Ermelo den 1. august til FEI/WBFSH verdensmesterskab for unge dressurheste - populært kaldt UVM i dressur. Billetsalget til stævnet i Holland er åbent

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

FEI/WBFSH verdensmesterskabet for unge dressurheste har de seneste to årtier være tiltagende populært blandt dansk tilskuere, der i mange år havde en tradition for at køre til den tyske by Verden for at overvære mesterskabet, der fandt sted sideløbende med et CSI, et CDI samt hannoveranerforbundets finaler.

I år er det fjerde år i træk, at mesteskabet afholdes i  Ermelo, hvor nationale hollandske hestesportscenter danner rammen om UVM. Også dette stævne har vokset sig til en meget populær destination for dressurentusiaster fra Europa, og selv om rejsen for danskerne er længere end til Verden, så er der også i Ermelog hvert år et flot dansk fremmøde blandt de over 20.000 tilskuere.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I Ermelo har DV-hestene Sezuan og Fiontini vundet flere guldmedaljer, lige som danskejede hingste som D'Avie og Revolution også har vundet UVM-guld ved stævnet i Holland.

I løbet af sommerens udtagelsesstævner vil det stå klart, hvem der skal repræsentere Dansk Varmblod i år. Der udtages heste til verdensmesterskabet for 5-, 6- og 7-års. Den endelige udtagelse finder sted den 25. juni på Vilhelmsborg.

Billetter til stævnet kan købes allerede nu.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen