Forrygende billetsalg forud for Herning

09-03-2016 18:24

Billetterne til Dansk Varmblods Hingstekåring rives væk hurtigere, end arrangørerne havde turdet drømme om. Noget tyder på, at alle vil til Herning i år

Copyright Ridehesten.com
Jyske Bank Boxen er ved at blive forvandlet til at blive en betydelig del af rammerne omkring Dansk Varmblods Hingstekåring.

Billetsalget til Dansk Varmblods Hingstekåring – Herning Horse Show – kører for fuldt tryk, og billetterne rives i skrivende stund væk.

Billetterne til de to gallashows fredag og lørdag har solgt bedre end nogensinde tidligere, og til lørdag aften er der nu solgt knap 8.000 billetter. Kapaciteten i Boxen er 9.100, så det må anses at være nødvendigt at reservere billetter nu, hvis man vil sikre sig en plads, inden der meldes udsolgt. Til fredag aften er der allerede solgt mange flere billetter, end fredagens gallashow før har trukket, og det forventes, at billetsalget kommer op på knap 2.000 flere end tidligere år.

Lørdag middag vil der inden længe være udsolgt til Stutteri Ask Grand Prix i Equsana Arena Hal M, hvor der i skrivende stund er ca. 200 billetter tilbage. Derfor skal man være hurtig for at sikre sig plads til den eftertragtede Grand Prix-springning lørdag middag.

Dansk Varmblods sekretariatschef Casper Cassøe, der står i spidsen for arrangementet, kan samtidig meddele, at alle VIP-pladser er udsolgte, og det endda på trods af en øget kapacitet på knap 40%.

– Vi er nu kommet så vidt, at vi godt kan melde ud, at vi forventer 60.000 besøgende i år. Det lyder nok meget optimistisk, men det begynder at ligne en realitet, og det vil betyde, at hingstekåringen øger besøgstallet med knap 20% fra sidste år, lyder prognosen fra Casper Cassøe.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen