Hollands EM-hold - med Parzival

22-07-2013 09:08

Signe Wiese

Efter weekendens hollandske mesterskab har chef d'equipe Wim Ernes annonceret hvilke ryttere, der skal repræsentere Holland ved EM i Herning - med på holdtet er en af favoritterne, Adelinde Cornelissen and Jerich Parzival, og også Glock's Romanov er kommet med

Op til udtagelsen af EM-holdet har der været mange spekulationer om hvorvidt Adelinde Cornelissens store røde vallak, Jerich Parzival, ville være klar til at komme med. Parzival har døjet med lidt helbredsproblemer den senere tid, og har bl.a. været i behandling for uregelmæssige hjerteslag.

Derfor har ekvipagen heller ikke været til start ved weekendens nationale mesterskab, som ellers var et obligatorisk stævne, for de ryttere, der ville i betragtning til EM-holdet. Men nu meldes Parzival fit for fight, og er med en dispensation fra det hollandske rideforbund forventes det at den regerende mester er klar til at forsvare sin titel.

Med på det hollandske hold er også Glock's Romanov (tidl. Blue Hors Romanov), der blev nr. 4 i det hollandske mesterskab.

Det hollandske EM-hold:

  • Adelinde Cornelissen/Jerich Parzival e. Jazz / Ulft
  • Edward Gal/Glock's Undercover e. Ferro / Donnerhall, 2. hest: Glock's Voice e. De Niro/ Rohdiamant
  • Danielle Heijkoop/Kingsley Siro e. Gribaldi/Hemmingway
  • Hans-Peter Minderhoud/Glock's Romanov e.Rohdiamant/Grundstein II

Reserve

  • Patrick van de Meer/Uzzo e. Lancet/Indoctro
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald