Lars Rasmussen ny berider hos SIV

31-07-2013 11:25

Signe Wiese

Exam. berider Lars Rasmussen er ansat som fast berider hos Sportsrideklubben Vallensbæk pr. 1 september. Lars kommer at vare tage undervisningen af klubbens medlemmer på ridecenteret i Vallensbæk

Copyright Ridehesten.com

SIV glæder sig til samarbejdet med Lars Rasmussen, og håber at han kan være med til at indfri nogle af de visioner bestyrelsen har om et godt sammenhold og om at være en aktiv en klub med gode arrangementer efter en noget turbulent tid.

2013 vidner allerede om at der er stor aktivitet i klubben, og SIV har allerede afholdt to ponylandsstævner i dressur, et kvalifikationstævne til Københavnsmesterskabet, flere andre arrangementet, og sidst - men ikke mindst - et distriktsstævne i dressur med championatskvalifikation. Dette stævne var også det sidste stævne som blev afholdt på det smukke dressuranlæg hos SIV, da dette nu eksproprieres til Banedanmark. Det nye dressuranlægs placering er ikke endeligt bestemt, men klubben regner med at anlægget står klar til næste udendørssæson. På programmet for resten af året er der bl.a. Nordisk Mesterskab i paradressur med almindelig landsstævneklasser, og et aftenstævne i springning.

Exam berider Tina Aavang starter i en stilling som daglig leder af Frederikssund Ridecenter, og bestyrelsen hos SIV takker Tina for indsatsen det forgangne år, og ønsker hende held og lykke fremover.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen