Lars Petersen og Mariett vinder GP Kür

10-01-2015 11:47

Lars Petersen og Mariett vandt sæsonens første Grand Prix Kür ved 2015 Adequan® Global Dressage Festival i Florida, mens Mikala M. Gundersen og My Lady snuppede andenpladsen

Copyright Ridehesten.com
Lars Petersen og Mariett. Foto: copyright SusanJStickle.com

Med en score på hele 78.325% blev det sejr til Lars Petersen og DV-hoppen Mariett e. Come Back II/Sidney (opdr. Gunnar Mousten). Mikala Munter Gundersen og DV-hoppen My Lady e. Michellino/Ritterstern (opdr. Yvonne Lindholm) fulgte efter på andenpladsen med 74.075%, mens svenske Caroline Darcourt på Paridon Magi blev nummer tre med 72.700%.

- Jeg tror jeg sagde det sidste år, men det er som om hun faktisk bliver yngre, udtalte Lars smilende efter sejren: - Hun er 17 og bank-under-bordet, stadig så frisk. Jeg træner ikke programmerne meget med hende, det handler mere om at holde hende i form. Hun har stadig nogle gode år tilbage i sig.

- My Lady føles stærkere og bedre end nogensinde før, helt sikkert. Jeg har brugt de sidste fire måneder siden WEG på at træne styrke og kondition, fortalte Mikala: - Hun er en varm hest og har brug for at komme meget ud. Jeg har en god fornemmelse for, at vi vil fortsætte med at forbedre os gennem sæsonen. Jeg er ekstremt glad for, hvad vi allerede har opnået denne uge.

- Det var fantastisk at ride på denne bane under lyset. Det har vi aldrig prøvet før, og jeg er glad for, han tog det, som han gjorde. Det har været en stor oplevelse indtil videre, særligt træningen. Faciliteterne er verdensklasse, fortalte svenske Caroline Darcourt, som har arbejdet tæt sammen med Tinne Vilhelmson-Silfven i næsten 12 år.

Se Lars Petersen og Marietts vindende ridt HER.

Se mere om Adequan®Global Dressage Festival på www.globaldressagefestival.com.

Resultat af FEI Grand Prix Freestyle CDI W:
1 Lars Petersen (Danmark), Mariett, 78.325%
2 Mikala Gundersen (Danmark), My Lady, 74.075%
3 Caroline Darcourt (Sverige), Paridon Magi, 72.700%
4 Catherine Haddad-Staller (USA), Mane Stream Hotmail, 72.081%
5 Karen Pavicic (Canada), Don Daiquiri, 71.675%
6 Lisa Wilcox (USA), Denzello, 71.550%
6 Kelly Layne (Australien), Udon P, 71.550%
8 Juan Matute, Jr. (Spanien), Don Diego Ymas, 70.775%

Kilde: pressemeddelelse

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen