Landsstævne hos Gråsten Rideklub

19-05-2023 19:10

Annika Knudsen Lorentsen

I denne weekend afholder Gråsten Rideklub af 2004 landsstævne i dressur for pony, og i dag har der været fire klasser på programmet

Copyright Ridehesten.com
Laura Amalie Odgaard med Bruno Mars-G. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange ponyryttere er i denne uge afsted til landsstævne i dressur hos Gråsten Rideklub af 2004, og i dag har der blandt andet været to PRT-klasser på programmet. 

Den ene var for kategori II-ponyer, og her var der 11 ekvipager til start. Sejren gik til Laura Amalie Odgaard med Bruno Mars-G e. Lukas 163/FS Don't Worry Junior, som red til 70,94 procent. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen sikrede Agnes Ørnskov Beier sig i sadlen på Strandgaards Mangold e. FS Mr. Right/FS Champion de Luxe (opdr. Gest. Følle Strandgaard), mens Emma Pinstrup Skorstengaard med Danny's Sahner e. Danny Gold/ Oosteinds Ricky tig tredjepladsen. 

Hos kategori I-ponyerne blev det Amalie Julianse Danvad Fredbøg der tog sejren med Prinz Heinrich e. Halifax/Brilliant. På andenpladsen blev det Silje Bach-Hansen med Zeus Majlund e. Fredbo's Garmin/Anydale Martien (opdr. Stutteri Majlund), mens Lea Hygum van Deurs tog tredjepladsen med Mr. Lou e. FS Mr. Right/ Dornik B. 

Start og resultatlister fra stævnet.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen