Military EM i Malmø

27-07-2013 14:09

Britt Carlsen

Ugen efter EM i dressur, springning og para dressur i er afsluttet i Herning, så er det Malmøs tur til at invitere til EM i military

De europæsiske seniormesterskaber er samlet i skandinavien i år, idet den sydsvenske by Malmø er vært for EM i military ugen efter EM for dressur, springning og para dressur er afsluttet i Herning.

17 nationer har indtil nu meldt sig til dette mesterkskab, men der er endnu ikke akkrediteringsslut. Foruden værtsnationen Sverige er det, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Holland, Italien, Polen, Rusland, Spanien, Schweiz, England, Ejekkiet, Tyskland, Hviderusland og Østrig.

EM i military rides både individuelt og for hold, og de regerende mestre fra Tyskland har meldt deres ankomst til mesterskabet. Tyskerne var særdeles stærke ved det seneste EM, især i kraft af Michael Jung og La Biosthetique Sam med hvem han er regerende verdensmester, Olympisk mester og Europamester på en og samme tid.

EM i military rides i tre discipliner: dressur, terrænspringning og en afsluttende ridebanespringning. Terrænspringningen kommer til at foregå den lørdag den 31. august.

Se mere på arrangørernes hjemmeside her

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen