Kursus med Morten Thomsen

25-07-2013 06:44

Signe Wiese

Lørdag den 7. september kl. 10 -18 og søndag den 8. september kl. 9-17 afholder Faxe Køre- og Rideforening kursus med berider Morten Thomsen - grib chancen for at få ny inspiration til din dressurtræning

Copyright Ridehesten.com

Kurset med Morten Thomsen afvikles lørdag den 7. september Kl. 10 -18 og søndag den 8. sepember kl. 9-17

Lektionerne vil være på 45 minutter pr. dag og man kan selv vælge hvordan de skal fordeles.   Mulighederne er:  1) 45 min. undervisning  2) 30 min. undervisning + 15 min. ved hånd eller  3) 45 min. ved hånd. Dette aftales individuelt med Morten ved lektionens start.

Morten underviser uden mikrofon, men taler højt og klart, således at tilskuere også kan få glæde af hans guldkorn. En af grundpillerne i undervisningen er at Morten foretrækker at lege nye ting ind i hesten, for som han siger:

- Hvad der bliver leget ind kan du lege ud, og hvad du skal tvinge ind skal du tvinge ud.

Morten tilpasser sin undervisning til den enkelte rytter, så der altid opnås det optimale udbytte af undervisningen, uanset niveau. Kurset henvender sig til ryttere fra LA niveau og opefter og er også åbent for medlemmer af andre klubber.

Man kan læse mere om Morten Thomsen på : www.dressagearve.dk

Opvarmning foregår enten i det lille ridehus eller på de udendørs baner, hvis vejret tillader det. Eftersom lektionerne er på 45 min. anbefales kun en lettere opvarmning.

Tilmelding: www.f-kr.dk, hvor man selv kan booke sin tid for begge dage på hjemmesidens spritnye ”book-selv-system”. Betaling skal være indbetalt senest onsdag den 7. august. Tilmeldingen er bindende og har FKR ikke modtaget beløbet til tiden, vil man rykke ned på en venteliste, således at en anden kan få chancen.

Der er mulighed for at købe morgenbrød, samt god mad og drikke under hele kurset.

Få mere info om pris og tilmelding på Faxe Køre- og Rideforenings hjemmeside HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen