Kür-sejr til Josefine Hoffmann i Göteborg

21-02-2020 13:59

Camilla Tiefensee Schrøder

Det var et tæt opgør mellem de to danske dressurryttere Victoria Vallentin og Josefine Hoffmann, som begge scorede over 74% i Lövsta Future Challenge International Dressage U25 Freestyle i dag

Nyheden fortsætter efter annoncen

De to danske U25-dressurryttere Josefine Hoffmann og Victoria Vallentin satte sig i dag endnu engang på toppen af Lövsta Future Challenge ved Göteborg Horseshow.

Sejren gik til U25 DM-sølvvinderen Josefine Hoffmann og DV-vallakken Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro (opdr. Stutteri Hønnerup), som opnåede 74.617%. Victoria Vallentin, som vandt onsdagens U25 Grand Prix, kom på andenpladsen med 74.558% på Brooklyn e. Hogwart/Baldini II (opdr. Ingrid, Franz-Josef & Dieter Lenneper).

– Først og fremmest har det været en mega fed oplevelse at være med til så stort et stævne, fortæller Josefine Hoffmann. – En arena som denne i Göteborg har jeg aldrig redet i før. Udover det har Driver været helt fantastisk og nydt at gå på den store bane. Desværre kom der nogle lidt ærgerlige fejl idag, som kostede point, men alligevel blev sejren vores, og det er jeg mega, mega stolt af.

Se resultatlisten

Nyheden fortsætter efter annoncen

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen