Oplev smukke Göteborg under World Cup-finalen

26-03-2019 13:07

Annika Knudsen Lorentsen

Planlægger du at tage et smut til Göteborg under World Cup-finalen, som afvikles fra den 3.-7. april? Så find her inspiration til hvad du kan opleve i den smukke svenske kystby

Copyright Ridehesten.com
FEI World Cup finalerne afholdes i år i Göteborg i Scandinavium Arena.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Planlægger du som mange andre hestefans en tur til Göteborg under FEI World Cup™ finalerne fra den 3.-7. april? Der er meget at opleve i den smukke kystby, så her får du en liste med idéer til hvad I kan se under jeres besøg.

Göteborg Horse Show

Selvfølgelig skal I til Göteborg Horse Show, for det er med stor sandsynlighed derfor I tager på tur. Arrangørerne er værter for et storslået arrangement med utroligt mange spændende hesteoplevelser for alle heste elskere. Så selvfølgelig skal meget af tiden bruges ved Göteborg Horse Show som i år er værter for World Cup finalerne i både spring og dressur.

Arrangementet finder sted i dagene fra den 3.-7. april og byder foruden finalerne på mange andre spændende ting, som foreksempel unghesteklasser, klasser for ungryttere, clinics, agility og meget meget mere.

Det er en oplevelse at mærke den fantastiske stemning der uden tvivl vil være i Scandinavium Arena under stævnets mange højdepunkter, stævnepladsen bliver et mekka for hestefolk. 

Se mere på arrangementets hjemmeside her.

Copyright Ridehesten.com
Liseberg Forlystelsespark i Göteborg.

Liseberg Forlystelsespark

Hvis du trænger til en pause fra det fantastiske Göteborg Horse Show, kan et besøg i Liseberg Forlystelsespark være en god adspredelse. 

Parken er sjov for både børn og voksne, og forlystelsesparken er en af mest de besøgte i Skandinavien og tiltrækker årligt omkring tre millioner besøgende.

Se mere på parkens hjemmeside her.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Göteborgs Øhav

Er du på udkig efter en oplevelse væk fra menneskemængderne, så er en tur til Göteborgs øhav en oplevelse værd, over 20 øer med en endeløs mængde at opdage, og så ligger det kun 30 minutter fra byens centrum.

Øhavet strækker sig langs kysten som en perlerække, spredt med charmerende landsbyer, fantastisk natur og smukke strande. Du kan blandt andet opleve sælsafari, havfiskeri og bådudflugter.

I den sydlige del er det ikke tilladt at medtage biler, dette gør området til en idyllisk destination for vandre- og cykelture.

Se mere om øhavet her.

Göteborgs Naturhistoriske Museum

Spændende for børn og voksne. Naturen er fuld af overraskelser og dette museum tager dig på en rejse hvor du kan se samlinger af dyr fra hele verden. Du kan opleve de fleste ting mellem himmel og jord, se alt fra gamle fossiler, spændende dinosaurskeletter og smukke sommerfugle. 

Gå ikke glip af verdens største monterede blåhval, den store afrikanske elefant og andre store "berømtheder" på deres store udstilling.

Se mere på museets hjemmeside her.

/FEI

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald