Kommer Årets Frivillig fra din region?

06-01-2021 11:49

Marie Helene Rigård Rohleder

Ridehesten vil være med til at sætte fokus på frivillighed. Rundt omkring i Dansk Varmblods regioner udfører adskillige frivillige et stort arbejde. Derfor indfører vi i samarbejde med Dansk Varmblod en ny pris: Årets Frivillig. Send os din kandidat inden den 10. januar 

Copyright Ridehesten.com
Logo: Ridehesten.com

Frivillige i Dansk Varmblod yder et stort arbejde, som har betydning ikke alene for regionen og medlemmerne i regionen, men også for forbundet som helhed.

Derfor har vi nu, i samarbejde med Dansk Varmblod, besluttet at indføre en pris: Årets Frivillig. 
Prisen tildeles 1 frivillig ildsjæl fra en af Dansk Varmblods Regioner. 

Nominer en frivillig
Det er regionsbestyrelsen i Dansk Varmblod, som tager stilling til, hvem de vil nominere til titlen ”Årets Frivillig”. Det er også helt op til regionsbestyrelsen at beslutte, hvilke kriterier de vil opsætte for udnævnelsen af deres frivillige.

Senest den 10. januar skal Ridehesten have besked om, hvilken frivillig regionen peger på.

Send en mail til info@ridehesten.com 

Nomineringen skal indeholde:

  • Navn og kontaktinfo på den nominerede.
  • En kort beskrivelse af den nominerede (avler, rytter mv.).
  • En beskrivelse af de opgaver vedkommende løser i regionen.
  • En begrundelse for nomineringen

Dommerkomité
Der bliver nedsat en komité, som skal vurdere de indkomne forslag. Den består af Casper Cassøe, direktør for Dansk Varmblod, Susanne Hvid, arrangementschef i Dansk Varmblod, Christian Holm, koordinator for Hingstekåringen med kontakt til de frivillige, samt Jørgen Bak Rasmussen, udgiver og ejer af Ridehesten, og Marie Rohleder, journalist på Ridehesten.

Komitéen udpeger tre kandidater til titlen ”Årets Frivillig”. De tre kandidater præsenteres i magasinet Ridehesten samt på varmblod.dk og ridehesten.com i februar. Hele februar måned kan alle gå ind på ridehesten.com og stemme på en kandidat til titlen.

Årets Frivillig 2020 bliver hædret i forbindelse med Dansk Varmblods Hingstekåring og bl.a. hyldet med en uges velfortjent ferie i luksussommerhus i enten charmerende Skagen eller naturskønne Vedersø.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen