Kurt Kamuk er Årets Frivillig i Dansk Varmblod

18-03-2021 11:18

Marie Helene Rigård Rohleder

Hestemand helt ind til benet. Kurt Kamuk fra Dansk Varmblods region 3 er blevet tildelt prisen som Årets Frivillig 2020. Ridehesten og Dansk Varmblod overraskede ham under kåring af hingstene på Stutteri Ask 

Copyright Ridehesten.com
Kurt Kamuk. Foto: Ridehesten.com/ Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Frivillige i DV yder et stort arbejde, som har betydning ikke alene for regionen og medlemmerne i regionen, men også for forbundet som helhed. Derfor besluttede Ridehesten og Dansk Varmblod i slutningen af 2020 at indstifte en ny pris, som lige netop hædrer de mange frivillige ildsjæle, som forbundet ikke kan leve uden.

Og det blev Kurt Kamuk fra region 3, som vandt den første Årets Frivillig-pris. Stort tillykke! 

– Kurt har gjort et helt fantastisk stykke arbejde for DV og regionen i mange år. Han er varmblodsmenneske helt ind til benet, og han er der altid, hvis man har brug for hjælp. Kurt, du er en vinder, og du har så meget fortjent det. Tusind tak for indsatsen gennem mange år. Sådan lød det fra Inge Madsen fra region 3, da hun overrakte prisen til Kurt under Dansk Varmblods kåring af hingste på Stutteri Ask. 

Copyright Ridehesten.com
Kurt Kamuk og Inge Madsen fra DV's region 3 og hovedbestyrelsen. Foto: Ridehesten.com/ Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Alle regionsbestyrelserne indsendte deres bud på kandidater til prisen, og bagefter udvalgte dommerkomiteen tre kandidater. 

Dommerkomiteen bestod af Casper Cassøe, direktør for Dansk Varmblod, Susanne Hvid, arrangementschef i Dansk Varmblod, Christian Holm, koordinator for hingstekåringen med kontakt til de frivillige, samt Jørgen Bak Rasmussen, udgiver af Ridehesten, og Marie Rohleder, journalist på Ridehesten.

Derefter kunne alle stemme på de tre kandidater via. Ridehesten.com, og i den her uge blev vinderen fundet og hædret i forbindelse med Dansk Varmblods kåring af hingste. 

Læs et stort portræt af Kurt Kamuk i magasinet Ridehesten april-nummeret. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen