Husk at stemme på Årets Frivillig

19-02-2021 14:05

Marie Helene Rigård Rohleder

Så skal der stemmes på DIN favorit til at vinde prisen som Årets Frivillig hos Dansk Varmblods regioner. De tre nominerede kandidater er Kurt Kamuk fra region 3, Marie Hedegård Pedersen fra region 4 og Lene Larsen fra region 7. Du kan stemme resten af februar 

Copyright Ridehesten.com

De er der, når der er brug for dem. Lige præcis den beskrivelse går igen i alle de nomineringer, som Ridehesten har modtaget fra Dansk Varmblods regionsbestyrelser til Årets Frivillig-prisen 2020.

Frivillige i DV yder et stort arbejde, som har betydning ikke alene for regionen og medlemmerne i regionen, men også for forbundet som helhed. Derfor besluttede Ridehesten og Dansk Varmblod i slutningen af 2020 at indstifte en ny pris, som lige netop hædrer de mange frivillige ildsjæle, som forbundet ikke kan leve uden.

Dommerkomiteen bestod af Casper Cassøe, direktør for Dansk Varmblod, Susanne Hvid, arrangementschef i Dansk Varmblod, Christian Holm, koordinator for hingstekåringen med kontakt til de frivillige, samt Jørgen Bak Rasmussen, udgiver af Ridehesten, og Marie Rohleder, journalist på Ridehesten.

Årets Frivillig bliver hædret i forbindelse med Dansk Varmblods Hingstekåring og bl.a. hyldet med en uges velfortjent ferie i luksussommerhus i enten charmerende Skagen eller naturskønne Vedersø.

Vi har med stor fornøjelse læst de flotte nomineringer, og efter grundig overvejelse har vi udvalgt følgende tre frivillige ildsjæle: 

Kurt Kamuk fra region 3

Marie Hedegård Pedersen fra region 4

Lene Larsen fra region 7

TRYK HER OG STEM PÅ DIN FAVORIT HER! 

Du kan kun stemme én gang. 

I det nye nummer af Ridehesten (februar) kan du læse tre portrætter af kandidaterne og blive klogere på, hvorfor de ligger så mange timer i det frivillige arbejde for deres region. Køb bladet her. 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen