Kirstin Skjoldshøj vinder MA2** - opdateret!

11-05-2014 17:56

De sidste springklasser ved B-stævnet i Kolding Rideklub er afviklet og rytterne blev udfordret lige til det sidste

Copyright Ridehesten.com
Kirstin Skjoldshøj og Rebbølgårds Chanel - her ved DV's Eliteskue 2013.

Efter afviklingen af C-klasserne blev dagen på springbanen afsluttet af tre B-klasser.

Den første klasse var MB1*, som blev vundet af Martin Mose Knudsen på Connexion efter en fejlfri omspringning i tiden 29,91 sek.

Lejse V. Bramming på Cascada 33 kom fejlfrit gennem MB2** i tiden 59,81 sek., hvilket indbragte hende sejren i klassen.

Dagens sidste klasse var MA2**, og her klarede kun en enkelt ekvipage sig fejlfrit gennem banen. Det var Kirstin Skjoldshøj, som du kan læse en portræt af i magasinet Ridehestens majnummer, på Rebbølgårds Chanel i tiden 82,07 sek. Andenpladsen i klassen gik til Dan Lee på V-Cantate, som havde fire fejl i tiden 72,00 sek.

- Bo Bak Andersen har gennem hele weekenden bygget nogle gode, men også tilpas svære baner i Kolding, hvilket også ses på de mange fejl, der har været i klasserne. De store mængder regn har også øget sværhedsgraden, men heldigvis var bunden på konkurrencebanen helt i top. I MA** i dag var jeg sidste rytter, så derfor vidste jeg, at jeg skulle ride fejlfrit for at vinde. Det var ikke min allerbedste indsats i dag, men heldigvis var Chanel super skarp og sprang fantastisk, så da vi kom fejlfrit over sidste forhindring, var sejren i hus. Det har været en super god weekend for mig. Alle mine heste har sprunget fantastisk, og sejren i MA i dag var lige prikken over i'et, så jeg er rigtig glad og tilfreds!, fortæller Kirstin Skjoldshøj til Ridehesten.com.

Se flere resultater HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen