To beridere med 30 års jubilæum i morgen

31-07-2018 15:37

Den 1. august 1988 blev Jon D. Pedersen ansat i Dalum Rideklub, og Finn Kryhlmand Hansen i Kolding Rideklub

Copyright Ridehesten.com
Jon D. Pedersen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Jon D. Pedersen og Finn Kryhlmand Hansen forlod begge Århus samme dag for 30 år siden og dermed begge kan fejre 30-års jubilæum i dag. Tidligere på måneden skrev vi netop om Finn Kryhlmand Hansens forestående jubilæum, mens vi for fem år siden bragte en nyhed om Jon D. Pedersens 25-års jubilæum og bl.a. skrev:

Jon D. Pedersen har tidligere været en meget succesfuld landstræner for de danske junior- og ungryttere i dressur, og har også selv haft en imponerende karriere på dressurbanerne med deltagelse i OL, EM og VM. Jon D. Pedersen er udlært hos nogle af de mest navnkundige læremestre i dansk ridesport. Han kom i lære som 17-årige hos Børge Rasmussen, herefter gik turen til Nis Valdemar og uddannelsen til berider blev afsluttet hos Knud Dam Ikast. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Da jeg startede op efter endt læretid havde jeg plan. Jeg vil gerne prøve lidt forskelligt, komme lidt, prøve at være selvstændig osv., og derefter finde et mere permanent sted. Jon forklarer at han havde et ”ønskesteder” hvor han gerne vil være, og et af de steder var Dalumgaard.

Dalumgaard Rideklub har fortalt Ridehesten.com, at selv om Jons jubilæum i første omgang forbigås i næsten stilhed, så er der ikke noget de hellere vil end fejre deres berider igennem 30 år. Det kommer bare til at ske på en lidt senere tidspunkt, hvilket vil blive udmeldt i god tid. Klubben var i foråret meget alvorligt ramt af hesteherpesvirus, hvilket har taget tid og kræfter at komme igennem, men snart er klubben på den anden side af den ulykke, og så skal Jon D. Pedersen fejres.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner