Karen og Fi Fi Ask vinder igen

12-11-2021 22:52

Kristine Bjørg Frank Bojsen

Fredag aften var 41 ekvipager kørt til Ikast Rideklub, for at deltage i Dansk Varmblods egnethedstest i springning i region 6. Dagens sidste ekvipager, DRF-championatsvinder Fi Fi Ask og Karen Møller Rohde, sejrede igen og sikrede sig en billet til Herning

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagens dommerpar Bo K. Møller og Johnny Hansen, fik fornøjelsen af at dømme dette års 4 års springheste, i region 6. 

Aftenens egenthedstest bød på velspringede unge heste, og udover dagens vinder, stod avlshingsten Hesselhøj Captain Morgan e. Casallco/Crelido (opdr. Anders Uve Sjøbeck Hoeck) ud. Flot fremvist af rytter Anne Katrine Kolborg Johansen, blev hingsten belønnet med 8,0 for teknik og 8,5 for kapacitet, galop og ridelighed. Selvom equipagen red uden for konkurrence, gjorde den velspringende hingst indtryk på publikum, og ejer kunne glæde sig over en samlet score på 837,5 point.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Gemte det bedste til sidst
På trods af den unge alder, kan man vist roligt sige at Fi Fi Ask e. Ci Ci Senjor Ask/Favorit Ask (opdr. Stutteri Ask A/S) er ved at vænne sig til rosetter og røde dækkener. Med 8,5 for både teknik, kapacitet og ridelighed, samt 8,0 for galop, red Karen Møller Rohde endnu en sejr hjem. Den unge hoppe fik ros for dens store overskud og ridelighed på banen. De endte med en score på 837,5 point. 

Maigaards Shakilou e. Balou Du Rouet/Carpaccio (opdr. Maigaard Randers ApS) redet af Mathilde Lind Skjøtt, blev belønnet med 8,5 i både kapacitet og ridelighed, samt 8,0 for teknik og galop. Dette endte med en score på 825,0 point, og en flot andenplads.
Dagens tredje bedste hest, Katana e. Kannan/Quite Easy (Stutteri Sorgenfri Steffen K. Sunesen) redet af Christian Tang Nielsen, endte også med en score på 825,0 point. Hoppen blev belønnet med 8,5 i teknik og kapacitet og 8,0 for dens galop og ridelighed. 

Find resultatet af klassen her og flere informationer og DV's egenthedstest her

Ridehestens fotograf har været til stede under hele egenthedstesten. Billederne er online.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen