Julehilsen fra DV's sekretariat

23-12-2014 16:37

Med et tak for hjælpen til alle, der har støttet op om Dansk Varmblod, sender sekretariatschef Casper Cassøe en julehilsen med en påmindelse om fortsat at avle nogle gode DV-heste i fremtiden - og gerne flere

Dansk Varmblod udvikler hele tiden forretningen og forsøger at skabe nye og interessante udviklingsmuligheder for forbundet, der i en højere enhed kan styrke heste-Danmark.

I 2014 har vi på alle kåringspladser set fremragende heste og ikke mindst dedikerede medlemmer og udstillere samt uundværlige hjælpere. Vores arrangementer udvikler sig over hele linjen takket være det store frivillige arbejde, der foregår i regionerne. Fra hele sekretariatet skal der lyde et stort og rungende tak til alle vore frivillige for deres gå-på-mod og glæde ved at hjælpe vores kære avlsforbund.

Hingstekåringen har igennem de senere år været igennem en massiv forandring, og 2014 var ingen undtagelse. Ca. 300 frivillige mennesker hjælper os, godt ledet af forbundets to chefkoordinatorer under hingstekåringen, Bjarne Johansen og Christian Holm, et team som ikke kan betegnes anderledes end verdens bedste hjælper-crew.

Jeg er selv så heldig at være auktionarius for Dansk Varmblods Auktioner, og med så fantastiske heste, føl, avlere og købere er det ingen sag at være med til at lave nogle af de bedste følauktioner i Verden. Vi skal være stolte af vores produkt Dansk Varmblod. Vi har nu i to år leveret nogle af de højeste priser på føl i verden, og jeg er sikker på, det har kun været begyndelsen.

For det hele ikke skal lyde rosenrødt, bliver jeg nød til at erindre om, at vi snart kommer til at mangle heste. Det er faktuelt bevist at rytterbestanden på verdensplan stiger og har gjort det i lang tid, men hesteavlen i verden er halveret. Vi bliver nød til få flere hopper i fol, efterspørgslen bliver stor, og faktisk kan den ikke undgå at blive så stor, at vi kommer til at mangle heste.

Så husk, kære venner, at vi i 2015 skal have avlet flere heste, for der bliver mangel på dem ude i verden.

Medlemmer, sponsorer, bestyrelsesmedlemmer, udstillere, frivillige og alle hestevenner ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår fra alle os her på Dansk Varmblods sekretariat

/Casper Cassøe

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner