Blue Hors sender julehilsen på torsdag

15-12-2020 14:14

I dag har dressurstalden og hingstestationen Blue Hors vist en optaktsvideo til deres kommende online julehilsen, og den viser glimt af stjernehingsten Blue Hors Zack, der nu rides af Nanna S. Merrald, og Blue Hors Zatchmo med Agnete K. Thinggaard i sadlen

Copyright Ridehesten.com
Blue Hors juleshow 2019. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Blue Hors plejer hvert år i december at holde et traditionsrigt og meget velbesøgt åbent hus-arrangement med juletema, hvor der bliver hygget med levende julemusik leveret af nissebanden, lidt godt til ganen og noget rigtig godt for øjnene at skue. Der bliver nemlig vist nogle af staldens aktive hingste under rytter og nogle af de helt unge hingste ved hånd eller i longe, og ofte er der blevet fremvist føl og plage efter nogle af de yngre avlshingste.

I år er det en anden sag, og COVID-19-situationen har tvunget mange til at tænke alternativt og kreativt. Hos Blue Hors har det resulteret i en online julehilsen, og i dag har de på deres Facebook-side gjort reklame for den lille begivenhed på torsdag den 17. december kl. 19.00 på Bluehors.com.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I den lille sneak-peak-video på Facebook kan man se de to flotte hingste, Blue Hors Zack og Blue Hors Zatchmo, der er far og søn. Blue Hors Zack, der har rangeret i verdensranglistens Top 10 med Daniel Bachmann Andersen, har ikke været interesseret i at blive pensioneret, og nu er hans nye rytter Nanna S. Merrald. 

Kig med på torsdag for at se Zack og Nanna, Zatchmo og Agnete og hvad Blue Hors ellers sender i deres julehilsen.

Læs også

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald