Det er i aften, du kan opleve Nanna og Zack (video)

17-12-2020 11:39

I aften kl. 19 kan du opleve den nye Blue Hors-ekvipage, Nanna Skodborg Merrald og hingten Blue Hors Zack, når Blue Hors sender deres online julehilsen via en filmvisning på deres hjemmeside, hvor du kan se flere spændende ekvipager og unge avlshingste

Copyright Ridehesten.com
Den enøjede hingst, Blue Hors Zack, vil i aften kunne ses med sin nye rytter, Nanna S. Merrald. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som vi skrev i tirsdags, så har Blue Hors lagt en teaser-video på Facebook, der afslører, at avlshingsten Blue Hors Zack nu rides af Nanna Skodborg Merrald, og man kan se meget mere i Blue Hors' online julehilsen på deres hjemmeside i aften kl. 19.00.

Efter Blue Hors Zacks tidligere rytter Daniel Bachmann Andersen rejst fra Blue Hors for at blive selvstændig, var det planen for den 16-årige hingst, at han skulle trappes ned i arbejde med henblik på pension, men Zack har med stor energi tydeligt vist, at han ikke er enig i det med nedtrapning i arbejdet, så han har fået lov til at fortsætte det seriøse arbejde – og nu med Nanna Skodborg Merrald som sin kompetente rytter. Det er som bekendt også Nanna, der har overtaget den internationale Grand Prix-hoppe Atterupgaards Orthilia.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I den lille video-forsmag, som Blue Hors lancerede på Facebook optræder også Blue Hors Zacks søn Blue Hors Zatchmo med sin faste rytter Agnete K. Thinggaard, der sammen har flere Grand Prix-sejre og -topplaceringer i bagagen.

Hvad Blue Hors ellers har i juleposen i aften, bliver først afsløret kl. 19.00. Om der er nye hingsteemner eller redne hingste vides ikke, men for halvanden måned siden opnåede de to unge hingste Blue Hors Monte Carlo og Blue Hors Santiano topresultater ved den hollandske materialprøve, Blue Hors Santiano, der er efter Sezuan og samme mor som Zonik, har ikke tidligere været vist for dansk publikum.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald