Nanna Merrald er ny rytter på Blue Hors Don Olymbrio

26-10-2021 09:28

Annika Knudsen Lorentsen

Deltagerlisterne for CDI3* på Blue Hors afslører, at Nanna Skodborg Merrald har overtaget tøjlerne på avlshingsten Blue Hors Don Olymbrio, som senest blev startet tilbage i januar 2020 af Agnete Kirk Thinggaard

Copyright Ridehesten.com
Blue Hors Don Olymbrio. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 13-årige Blue Hors Don Olymbrio e. Jazz/Olympic Ferro har i perioden fra marts 2016 til oktober 2019 gået en lang række internationale stævner med Daniel Bachmann Andersen, som har uddannet hingsten til højeste niveau i sporten. Denne ekvipage havde deres internationale Grand Prix-debut i 2017 og flere gange har de stået øverst på podiet. 

I slutningen af 2019 overtog Agnete Kirk Thinggaard tøjlerne og hun har da også haft en enkelt international start på hingsten. Nu kan det konkluderes, at hingsten bliver redet af Nanna Skodborg Merrald, som er ansat som rytter på Blue Hors. Denne ekvipage er nemlig på deltagerlisten for det internationale stævne, der afholdes på Blue Hors fra den 11.-14. november. 

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nanna Skodborg Merrald har de seneste år overtaget flere af de bedste heste på Blue Hors, hvor hun også rider Blue Hors Zack, som hun deltog ved OL på i sommers. 

Blue Hors Don Olymbrio har foruden succes på stævnebanerne også haft succes i avlen, hvor han er blevet far til rigtig mange afkom. I 2017 blev han udnævnt til Elitehingst i Dansk Varmblod i en alder af bare 9 år. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen