Jubilæumsstævne på Skårup Overgaard

16-05-2024 14:38

Når Kirstineholm Rideklub afvikler tre-dages militarystævne den 21.-23. juni, kan de fejre jubilæum. Det er nemlig 40. gang, at stævnet bliver afholdt på de fine forhold ved Skårup Overgård i Skanderborg

Copyright Ridehesten.com
Lærke Larsen og Toftegårdens Carisma. Foto: Ridehesten.com/ Britt Carlsen.

Kirstineholm Rideklub, der er etableret i 1994 af Hanne og Peer Ejlersgaard, afholder i weekenden den 21.-23. juni et tre-dages militarystævne i de fine omgivelser på Skårup Overgård i Skanderborg, der til dagligt drives af Anne-Dorthe og Jørgen Albertsen, som har stået i spidsen siden 1984.

Terrænet ved Skårup Overgård giver med sin naturlige kupering mange muligheder for optimal ridning i naturen, og til juni kan de danske militaryryttere se frem til endnu et stævne på den flotte terrænbane, når Skårup Overgård afholder deres jubilæumsstævne med Jysk mesterskab og Jubilæums holdkonkurrence. Der kommer til at være klasser for ponyer fra 80cm-P1* samt for hest i 80cm-100cm. 

Copyright Ridehesten.com
De flotte omgivelser på Skårup Overgård ved Skanderborg. Foto: Ridehesten.com/ Britt Carlsen.

Skårup Overgård har før afviklet både DM for seniorer, pony og hold adskillige gange, så det er et erfarent set-up med både ansvarlige og frivillige, der i årene har bakket op, så det hele kan afvikles i så professionel en ramme som muligt, fortæller Lone Jakobsgaard, der hjælper som frivillig til stævnerne på Skårup Overgård. Stævnet har desuden fokus på alsidighed og fællesskab, fortæller Lone: – Det hele afvikles i en professionel ramme, med særlig fokus på militarysporten, der er præget af alsidighed i træning af hestene, alene på grund af disciplinerne dressur, terræn og spring. Derudover glæder vi os til kammeratskab og godt humør, afslutter Lone.  

Copyright Ridehesten.com
Emma Rosendahl og Ambra. Foto: Ridehesten.com/ Britt Carlsen.

Propositionerne for militarystævnet hos Skårup Overgård bliver at finde her

 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen