Jennifer testrytter i Sverige

31-01-2023 17:56

Mille Albinus Hjermitslev

Den danske springrytter Jennifer Fogh Pedersen skal være testrytter ved Svensk Varmblods brugsprøve på Strömsholm den 27. marts til 1. april

Copyright Ridehesten.com
Jennifer Pedersen og Crossbar Melloni ved CSI3* under VM i Herning. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er niende gang, at den rutinerede danske springrytter Jennifer Fogh Pedersen skal være testrytter ved Svensk Varmblods brugsprøve

Jennifer er bosiddende i det nordlige Tyskland, hvor hun driver egen salgs- og træningsstald. Hun har redet op til 160 cm på internationalt niveau. 

Hun er hertil datter af de to beridere Bettina Kirk og afdøde Lindy Fogh Pedersen.

Rutinerede testryttere

Nyheden fortsætter efter annoncen

Svensk Varmblod skriver om testrytterne ved deres kommende brugsprøve: – Det er rutinerede ryttere, der skal teste årets hingste under brugsprøven på Strömsholm den 27. marts til 1. april. 

En af publikumsfavoritterne ved brugsprøven er, når hingstene skal testrides. Hingstene bedømmes ud fra ridbarhed og testrytterne er på en måde dommernes forlængede arm. I år er det fire testryttere med stor erfaring, der skal dele deres mening om hingstene. 

I springning er det udover Jennifer Pedersen, Dave Maarse der bliver testrytter. I dressur er det rytterne Phillip Hess og Malin Rinné.

Swedish Warmblood Association

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing