Indsamling til heste i Ukraine

28-03-2023 18:37

Annika Knudsen Lorentsen

Den 27. og 28. maj holder Slagelse Rideklub klubstævne, og om lørdagen er der udskrevet B0 for henholdsvis pony og hest i højder fra bom på jord til 100 cm for pony og 120 cm for hest. Klassen afholdes som en indsamlingsklasse til fordel for heste i Ukraine, og al overskud går til Ukraine

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Sanne Kolind
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er ikke nemt at være hest under krigen i Ukraine, og selvom det langt fra kun er hestene der har det hårdt, så har Slagelse Rideklub valgt at lave en indsamling i forbindelse med deres stævne, netop til fordel for hestene i Ukraine. 

90% af indskuddet går til hestene i det kriseramte land, og deltagerne kan se frem til gode baner bygget af Tania Seierø, flotte Ukraine-rosetter sponsoreret fra DK Rosetter og diplomer der uddeles til alle deltagende i indsamlingsklasserne. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er desuden ærespræmier, som fordeles blandt de deltagende, og på den store grusebane, bliver der opsat flotte forhindringer. 

Startgebyret i klasserne bliver 100 kroner, og man er selvfølgelig velkommen til at betale mere, hvis man ønsker at støtte Ukraine yderligere. Der bliver desuden mulighed for at aflevere brugt rideudstyr, som vil blive taget med til Ukraine. Det er Janne Aagaard, som i måneder har arbejdet for at hjælpe hestene i Ukraine, der vil bringe både penge og udstyr frem til det kriseramte land. Læs mere om hendes arbejde her.

Stævnet er endnu ikke åbent for tilmelding, men der vil kunne tilmeldes via DRF, når der åbnes, her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner