Ny podcast: Dagbog: De ukrainske hestes flugt

09-04-2022 15:02

Kristine Ulsø Olsen

Så er Ridehesten endnu engang klar med et nyt podcast afsnit - denne med dagbogsberetning "De ukrainske hestes flugt". I starten af marts tog Liv Tolsage beslutningen om at hjælpe heste ud af Ukraine og væk fra den frygtelige krig

Copyright Ridehesten.com

Fængselsbetjent og rytter Liv Tolsager tog først i marts en modig beslutning og drog til Ukraine for at redde heste ud af den frygtelige krig. I denne episode læses dagbogsberetning "De ukrainske hestes flugt", skrevet af Liv.

– Da russerne invaderede Ukraine den 24. februar 2022, fulgte jeg som så mange andre med i situationen og begyndte at tænke over, hvad jeg kunne gøre for at hjælpe. Jeg så, at mange havde problemer med at få deres heste ud af landet på grund af manglende transportmuligheder, fortæller Liv. 

Nu kan du som noget helt nyt høre artiklen som podcast – så kan du lytte til den, mens du går tur med hunden, ordner stalden hos hesten eller noget helt tredje og behøver ikke at sidde med magasinet i hænderne.

Podcasten bliver produceret af Ridehesten. Hvis du har forslag til emner, vi skal tage op i podcasten, så tøv ikke med at kontakte os på: info@ridehesten.com

Lyt på de forskellige platforme her:

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner