Ny podcast: Rytterfitness med Stine Cassøe

27-06-2022 15:56

Annika Knudsen Lorentsen

Nu kan du via Ridehestens podcast blive klogere på, hvad rytterfitness kan gøre for dig som rytter, og hvad man kan gøre for at få en bedre balance og koordination

Copyright Ridehesten.com

I Ridehestens juninummer, kan du blive klogere på, hvordan du får styr på din balance og koordination, og hvordan det kan bidrage til, at du bliver en bedre rytter. 

Stine Cassøe, som selv er springrytter på højt niveau og uddannet fysioterapeut, kommer med tips og tricks, som alle ryttere kan have glæde af. 

Når man sidder i sadlen, vil en naturlig god balance, medvirke til, at man bedre kan koncentrere sig om at indvirke korrekt på hesten. Netop derfor er det en god idé at træne balance og koordination f.eks. gennem fitnesstræning. Det forklarer Stine omkring i artiklen, hvor konkrete øvelser bliver nævnt. 

Har du ikke tid til at sidde med magasinet i hænderne, så hør her artiklen om rytterfitness. Podcasten bliver produceret af Ridehesten. Hvis du har forslag til emner, vi skal tage op i podcasten, så tøv ikke med at kontakte os på: info@ridehesten.com

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen