Ny podcast: Svenske trænere giver deres bedste råd

21-03-2022 13:00

Christine Krogh Frausing
Skribent

– En god kombination mellem et friskt grundtempo og en hest, som er let at kontrollere, giver rytteren en meget bedre mulighed for at ride korrekt og fejlfrit rundt på banen, understreger Maria Gretzer. I det nyeste afsnit af Ridehesten podcast giver 3 svenske trænere deres bedste råd

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

– I dag skal man holde et rigtig godt tempo for at undgå tidsfejl, og har man en mere afslappet hest, skal man som rytter være god  til at holde galoppen og sørge for, at hesten lander efter forhindringen og ved, at den skal fortsætte fremad i et godt tempo. Når man holder en god rytme hele vejen rundt på banen, sparer man rigtig meget tid, og samtidig giver man hesten bedre mulighed for at komme hen til forhindringerne og afvikle dem i balance , forklarer Maria Gretzer. 

De 3 svenske trænere, Maria Gretzer, Pether Markne og Björn Carlsson gør os klogere på grundprincipperne og vigtigheden i det basale under uddannelse af hest og rytter. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Nu kan du som noget helt nyt høre artiklen som podcast – så kan du lytte til den, mens du går tur med hunden, ordner stalden hos hesten eller noget helt tredje og behøver ikke at sidde med magasinet i hænderne.

Podcasten bliver produceret af Ridehesten. Hvis du har forslag til emner, vi skal tage op i podcasten, så tøv ikke med at kontakte os på: info@ridehesten.com

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen