II'erne sikrede også overlegen holdguld

28-06-2019 13:37

På Øststadion ved Agria Nordic Baltic Championships på Vilhelmsborg slog de danske dressurryttere og deres II'er ponyer deres suverænitet fast ved endnu engang at dominere toppen og dermed sikre end en dansk hold guldmedalje

Copyright Ridehesten.com
Laura Gotteberg Jakobsen og Prince.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med 419,767% satte det stærke danske hold sig på sejren og henviste svenskerne til sølvpladsen med et resultat på 400,174%. Med kun to norske ekvipager var det kun Danmark og Sverige, der stillede hold ved Agria Nordic Baltic Championships på Vilhelmsborg.

Selv om der blev byttet lidt rundt på de individuelle placeringer i forhold til onsdag, så var Danmark igen helt suveræn og besatte de fire første placeringer og havde disse fem ekvipager med blandt de individuelle placeringer: Laura Gotteberg Jakobsen/Prince, Mathilde Fovsholm/Quoster de L'Aube, Johanne Kofod Jensen/Aurora.A, Fie Dybro Jensen/Kavsgaards Dundee og Elisabeth Cecilie Bonefeld-Dahl/Truly Yours.

Copyright Ridehesten.com
Mathilde Fovsholm og Quoster de L'Aube.

I dag sejrede Laura Gotteberg Jakobsen med 71,126% på sin skønne lille Prince, foran holdkammeraten Mathilde Fovsholm med 70,450%. Det var nogle solide danske præstationer, der slog holdets stærke position fra forleden fast. Johanne Kofod Jensen opnåede i dag 70,225, og Fie Dybro Jensen red sig i dag op på 68,559%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kl. 16 på gårdspladsen vil der være præmieoverrækkelse i dressur for begge ponykategorier og juniorrytterne.

Copyright Ridehesten.com
Johanne Kofod Jensen og Aurora.A.

Se alle resultater.

Copyright Ridehesten.com
Fie Dybro Jensen og Kavsgaards Dundee.

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen