Hvem bliver Dujardins næste Valegro?

12-09-2016 16:20

Ann-Sofie Skovlund Eriksen

Efter endnu en flot guldtur ved OL i Rio ligger det i kortene for Charlotte Dujardin, at Valegro skal nyde en velfortjent pension… Men hvem er hans efterfølger?

Copyright Ridehesten.com

Datoen for Valegros pension er endnu ikke sat, men det ligger i kortene indefor en nærliggende fremtid, fortalte Charlotte Dujardin efter sit guldridt ved OL i Rio. Charlotte har dog ikke tænkt sig at vige bort fra sin plads som dronning af dressuren og det betyder også, at hun selvfølgelig skal have en tronarving til Valegro.

Ridehesten mødte Charlottes veninde og manager Abby Newell ved Spoga Horse i Köln, hvor hun fortalte, at Carl Hester, som træner Charlotte og hele det britiske OL-hold, mener at en af de heste Charlotte allerede nu rider, kan være den næste Valegro. Men hvilken spørger du så?

Mount St John Freestyle – ejet af Emma Blundell fra Mount St John Equestrian og redet af Charlotte Dujardin. Den mørkebrune hoppe e. Fidermark/ Donnerhall, på omtrent 170 cm, bliver ifølge Carl fremtidens nye Valegro. Freestyle er en syv år gammel hannoveraner, som Emma Blundell købte på elitefølauktion i Verden. Hun bliver beskrevet som en hest med ”exceptionel personlighed, naturligt store gangarter hvor især skridten er fantastisk. Udover at fungere som ridehest giver hun sine gode gener videre gennem embryotransfer.

Se Charlotte og Freestyle i aktion her:

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner