Levisto Z på pension

17-09-2013 11:34

Signe Wiese

Ved en ceremoni under det kommende VM for unge springheste på Zangersheide i Belgien vil Judy-Ann Melchiors succesfulde hingst Levisto Z blive officielt pensioneret fra sporten

Copyright Ridehesten.com

- Hvis han var en filmstjerne, så ville han være Richard Gere! Sådan beskrive Zangersheides hjemmeside den smukke skimlede holstenerhingst e. Leandro/Carolus I, som i mange år har været belgiske Judy-Ann Melchiors faste partner på de internationale springbaner.

To gange har parret vundet den prestigefyldte "Sires og the World"-klasse på Zangersheide, og i 2008 deltog ekvipagen også i World Cup-finalen i Göteborg. I 2009 repræsenterede de Belgien ved EM i Windsor. Levisto Z har af aflagt en af de bedste materialprøver i Tyskland, og hingsten er bl.a. også kåret i Dansk Varmblod. 

Levisto Z vil blive officielt pensioneret fra sporten ved en ceremoni under UVM på Zangersheide i Belgien, der afholdes i den kommende weekend.

I boksen til højre kan du se en video af Levisto Z og Judy-Ann Melchior under Global Champions Tour i Valkenswaard, 2010.

Kilde: St. Georg

Zangersheide

 

Videoer

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing