Hurra for det danske OL-dressurhold!

25-07-2021 15:59

Det danske holder ligger efter Grand Prixen på en tredjeplads i holdkonkurrencen, og de tre danske ryttere har leveret absolutte toppræstationer med to individuelle gruppevindere – og alle tre danskere videre til Kürfinalen

Copyright Ridehesten.com
Carina Cassøe Krüth har i dag bidraget til at sikre en foreløbig dansk tredjeplads ved OL 2021. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med 73,168% blev 27-årige Nanna Skodborg Merrald og den 17-årige KWPN-hingst Blue Hors Zack e. Rousseau/ Jazz, som ejes af Blue Hors ApS, nr. 3 i sin gruppe, og samlet i Grand Prixen er hun nr. 16.

Som vinder af Gruppe B leverede 29-årige Cathrine Dufour og den 11-årige oldenburgervallak Bohemian e. Bordeaux/ Samarant, der er ejet af Familien Zinglersen, et ridt til 81,056%. Individuelt ligger de i Grand Prixen på tredjepladsen.

Vi fik endnu en dansk gruppevinder i 36-årige Carina Cassøe Krüth og den 10-årige dansk varmblodshoppe Heiline's Danciera e. Fürstenball/ De Niro (opdr. Stald Heiline), der ejes af Ingrid og Poul Thøgersen, og de opnåede 76,677%, hvilket rækker til en foreløbigt individuel 10. plads.

Og nu tilføjer vi to ekstra gear! [Cathrine Dufour]

Nyheden fortsætter efter annoncen

De førende ekvipager i Grand Prixen er Jessica von Bredow-Werndl/Dalera TSF og Isabell Werth/Bella Rose, begge fra Tyskland, og således er det også det tyske hold, der fører holdkonkurrencen, hvor Storbritannien er toer og Danmark treer.

Der er ingen tvivl om, at danskerne vil give alt, hvad de har i sig tirsdag og onsdag. På sin Instagram skriver Cathrine Dufour: – Og nu tilføjer vi to ekstra gear!

Mandag er "hviledag" på dressurstadion, mens konkurrencen på tirsdag bliver afgjort i Grand Prix Special, og onsdag rides der om individuelle medaljer i Grand Prix Kür blandt 18 ekvipager - og her er de tre fra Danmark!

Resultat af Grand Prix.

Copyright Ridehesten.com
Med rødt-hvidt mundbind ses den danske landsholdstræner i dressur, Nathalie zu Sayn.Wittgenstein imellem holdleder Anne-Mette Binder og holddyrlæge Frederik Nielsen. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen