Hoffmann klar til nye udfordringer

01-11-2022 10:37

Annika Knudsen Lorentsen

U25-rytter Josefine Hoffmann har sagt farvel til sit arbejde hos Anna Kasprzak og dermed også hesten Hønnerups Driver. Nu venter nye eventyr, men præcis hvad fremtiden bringer er endnu uvist for den 25-årige dressurrytter

Copyright Ridehesten.com
Josefine Hoffmann med Hønnerups Driver ved DM 2022. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I en årrække har 25-årige Josefine Hoffmann arbejdet for Anna Kasprzak, men nu er tiden kommet til, at der skal ske nye ting. Josefine er stoppet med at arbejde hos Kasprzak, og dermed har hun også sagt farvel til sin mangeårige partner Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Stutteri Hønnerup). Sammen har Josefine og Driver opnået utroligt mange flotte resultater, og de har blandt andet deltaget ved EM flere gange, senest i Budapest i år, hvor de vandt sølv for hold. Derudover har de også flere danske mesterskabsmedaljer på CV'et, og i år vandt de guld for U25-ryttere.

Copyright Ridehesten.com
Josefine og Driver ved deres sidste start ved World Cup Vilhelmsborg 2022. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

– Jeg har haft en rigtig god tid hos Anna. Jeg har lært meget og jeg har haft de skønneste heste at ride gennem de knap 6,5 år jeg har været der. Min bedste ven Driver, der har givet mig så mange fantastiske oplevelser og minder jeg aldrig nogensinde ville have fået, hvis jeg ikke var kommet ind der, og det vil jeg være dem evigt taknemmelig for, forklarer Josefine og fortsætter: 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Han er kommet langt ind under huden med alle hans særheder og han har bestemt ikke været nogen nem hest at håndtere, og det er da helt sikkert også derfor, at jeg blev meget tæt med ham fordi han skulle have en hel del mere opmærksomhed end så mange andre heste. Han vil blive savnet og jeg kommer til at mangle ham hver eneste dag, fordi jeg har brugt så mange timer med ham i stalden.

Copyright Ridehesten.com
Josefine og Driver ved EM i Hagen 2021. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Nye udfordringer
Josefine og Anna blev enige om, at tiden nu var til at stoppe samarbejdet, men for Josefine er det endnu uvist præcis hvad fremtiden bringer.

– Tiden vil vise, hvad jeg nu skal. Jeg holder alle muligheder åbne og ser hvad der byder sig, og så tager jeg den derfra, forklarer Josefine.

Copyright Ridehesten.com
Josefine og Driver. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen