Sikker sejr efter klasse kür til Josefine Hoffmann

01-12-2019 18:27

Britt Carlsen

Der var otte deltagere i ECCO Cup finalen for U25-ryttere, og det blev til en meget sikker og overbevisende sejr til Josefine Hoffmann og Hønnerups Driver efter en kür til 76%

– Der var ikke meget at sætte en finger på i dag, på nær skridten, men det får vi styr på, sagde Josefine Hoffmann efter sejren i den sidste finale ved ECCO Cup på Blue Hors. Josefine rider sit første år som U25 rytter, og hun har en partner, som er helt i særklasse: Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov (opdr. Stutteri Hønnerup) vandt som 5-års UVM i Verden og er siden uddannet til Grand Prix, hvor hans imponerende bevægelsesmønster begejstrer også dommerne. Han og Josefine har dannet par de seneste par år, og i dag kronede de deres første år i U25 rækken med en sejr i ECCO Cup finalen med god margin til de næstplacerede.
Det er, hånden på hjertet, noget af en opgave for de unge ryttere, at vise Grand Prix-øvelser, men for alle var der momenter, som lykkedes godt. Det giver dog god rutine for rytterne, at de har mulighed for at ride ECCO Cuppen i årets løb, hvor de rider op imod ryttere på samme alder, og dermed har mulighed for en direkte sammenligning uden at skulle kæmpe mod erfarne seniorer. 

Line Miller Danielsen og Dakapo e. Danone I (opdr. Maren Thomsen) og Line Dahl Padetzski med Jakas Look Up e. Londonderry (opdr. Jan og Karina Koefoed-Nielsen) kom ind på anden og tredjepladsen.

Se resultatet af klassen HER

– Jeg er stadig ny i Grand Prix-klasserne, men Anna (Anna Kasprzak, red). har hjulpet mig meget, så vi har også rykket os, fortalte Josefine efter sejren. Hønnerups Driver er ejet af familien Kasprzak, og de har lånt den spektakulære vallak ud til Josefine, som rider for Anna i det daglige. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen