Her kan du se Paraolympiske Lege i dressur

23-08-2021 11:21

Christine Krogh Frausing
Skribent

Der er ikke længe til de Paraolympiske Lege skydes igang i Tokyo. Imorgen tændes flammen, og på torsdag skal første danske pararytter ride

Copyright Ridehesten.com
Katrine Kristensen. Foto: BESTSELLER / Lars Møller for DIF og Team Danmark
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med et års forsinkelse skal flammen endelig tændes på det olympiske stadion i Japans hovedstad Tokyo som symbol på, at det 16. paralympiske lege er i gang. I spidsen for det danske hold går de to fanebærere, taekwondo-kæmperen Lisa Gjessing og atletikudøveren Daniel Wagner. Hele åbningsceremonien starter imorgen klokken 12.45. Kommentatorer er Henrik Liniger og tidligere PL dressurrytter Stinna Tange.

Du kan læse et par linjer om de fire ryttere her

På torsdag d. 26 skal dressurrytterne der rider grad II, IV & V i ilden for første gang. DR2 sender live fra Tokyo, når de første danske ryttere skal ride torsdag. Katrine Kristensen rider grad II og Susanne Jensby Sunesen rider grad IV. De to er altså de første der skal repræsentere Danmark ved PL i dressur. Du kan se med fra klokken 8.45. Kommentatorer under dressuren er Caroline Lotz og Stinna Tange.  

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fredag d. 27 skal grad I & III ride. Denne gang kan du følge med fra klokken 9.00, hvor det endnu en gang sendes på DR2 med Caroline Lotz og Stinna Tange som kommentatorer. Det er Caroline Cecilie Nielsen og Tobias Thorning Jørgensen der skal ride deres første ridt fredag, da de begge rider grad III.

Copyright Ridehesten.com
Caroline Cecilie Nielsen. Foto: BESTSELLER / Lars Møller for DIF og Team Danmark

Lørdag d. 28 fra klokken 9.45 er det muligt at følge med i holdkonkurrencen på DR2. Her er det grad I, II & III der skal ride, det vil altså sige at alle danske ryttere skal på banen lørdag.

Mandag d. 30 er der Freestyle, hvor de individuelle medaljer uddeles. Tidspunkt vides endnu ikke, da vi endnu ikke ved om de danske ryttere går videre.

Se TV-Guiden her

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen