Hassmann og Emil igen, igen!

16-10-2015 23:26

Det skulle næsten ikke være muligt, men det var det: Felix Hassmann sejrede også i anden kvalifikation til lørdagens Grand Prix, og igen var det juniorrytteren Emil Hallundbæk som blev bedste dansker

Torsdag og fredag aften rykkede de internationale springryttere ind i Kingsland Main Arena for, via to kvalifikationsklasser, at førsøge at nå ind blandt de 50 ryttere, som får adgang til lørdagens Grand Prix of Odense. 
Der blev redet stærkt i aftenens klasse på de 150 cm store forhindringer, men ingen red så hurtigt som gårsdagens vinder tyske Felix Hassmann, og da han samtidig var fejlfri på Horse Gym's Balazaci, så kunne han notere endnu en sejr i Odense. Hvor den tyske toprytter Marco Kutcher i går måtte leve med et nedslag, så var han sikkert fejlfri i dagens klasse med Balermo, og dermed var der to Baloubet du Rouet-sønner på førstepladsen.

Det blev også tysk på tredjepladsen, idet Jan Sprehe, fætter til dressurrytter Kristina Sprehe, kilede sing ind foran den newzealandske rytter Bruce Goodin.

Bedste dansker blev igen i dag de to 17-årige: Emil Hallundbæk og Catoki, efter endnu et overbevisende, fejlfrit ridt.

Se resultatet af klassen her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen