Guldhoppe vandt i Frederiksværk

07-09-2024 15:03

Pavo og DRF championatskvalifikationen i dressur i Frederiksværk denne weekend er i dag startet med 4-års klassen, hvor sejren gik til  Atterupgaards Daimi og Selina Solberg Vittinghus

Copyright Ridehesten.com
Atterupgaards Daimi og Selina Solberg Vittinghus. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Pavo og DRF championatskvalifikationen i dressur i Frederiksværk Rideklub i denne weekend er årets anden sidste, inden en kvalifikationen i Sportsrideklubben Aalborg er den sidste. Finalen afholdes som bekendt på Stutteri Ask for første gang, og det sker i dagene 10.-13. oktober.

I Frederiks afvikles kvalifikation for 5-, 6- og 7-års i morgen søndag,mens de 4-årige har været i ilden i dag, hvor Kirsten Søgaard, Sabrina Hesselhede og Jens Holm Kristensen har siddet ved dommerbordet.

Guldmedaljehoppen Atterupgaards Daimi e. Springbank II VH/ Bon Bravour (opdr. Atterupgaard) blev styret til sikker sejr af Selina Solberg Vittinghus med et flot score på 89%. Dommerne belønnede ekvipagen med 9,4 for trav, 8,5 for skridt, 8,7 for galop, 8,8 for ridelighed samt 9,0 for kapacitet såvel som harmoni.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Endnu en DV-hoppe besatte andenpladsen, nemlig Gloria e. Global Player/ Sezuan (opdr. Henrik Hansen) redet af beriderelev Isabell Jepsen og hoppen til 85% med bl.a. 8,7 for skridt og harmoni. Tredjepladsen gik til den svenskavlede DV-hest Hamiltons Tiger King e. Vitalis/ Dante Weltino (opdr. Hamilton Horse AB), der avlet på en guldmedaljehoppe fra Atterupgaard. Hesten blev redet af Katrine Kraglund til 84,167% med bl.a. 8,5 for trav, skridt, galop og kapacitet. 

Klassen resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner