Sejr til sølvmedaljehoppe i Jönköping

06-11-2023 11:20

Emma Ahlberg er altid en flittig gæst ved Jönköping Horse Show, og i går lykkedes det hende og sølvmedaljehoppen Franka at vinde Agria Star of Tomorrow for 5-års heste

Svenske Emma Ahlberg har i en lang årerække været bosiddende i Danmark, hvor hun først arbejdede for Helgstrand Dressage og sidenhen har været selvstændig under navnet Emma Ahlberg Horse Performance. De seneste par år har hun deltaget ved Jönköping Horse Show, hvor der afholdes Agria Star of Tomorrow-klasser for 4-, 5-, 6- og 7-års heste.

I weekenden var Emma igen taget afsted og medbragt 5-års Franka e. Franklin/ Fürstenball (opdr. Bodil & Jan Pedersen) og 6-årige Skovsøgaards Galaxy Gangster e. Grand Galaxy Win/Carano (opdr. Maj-Britt Højgaard).

Med netop Franka blev det til en tredjeplads i den indledende klasse i fredags, mens ekvipagen i går var overlegen og vandt finalen med 9,3 for trav, 9,0 for galop og 9,5 for fremtidsperspektiv. Dermed blev det til 87,20% for gangarter og 71,51% for selve programmet, hvilket samlet blev til 79,35% og en sejr foran svenske Marika Martinsson og Zalomon e. Zoom/Fidermark, som samlet opnåede 77,43%.

Stævnets start- og resultatlister.

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner