Gratis online workshop om rygtræning af hesten

01-10-2021 10:09

Trine Askjær-Jørgensen

Hvordan vælger du de rigtige rygøvelser til din hest? Og hvordan træner du i det hele taget hesten til en stærk, smidig og symmetrisk ryg? Få svarene på den gratis online workshop, som fysioterapeut, Rikke Riis, giver adgang til lige her

Copyright Ridehesten.com
Her er Rikke Riis i gang med at lave gulerodsstræk, der får hesten til at løfte ryggen og strække siden ud. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Online workshop om rygtræning til 0 kr.

- Har du lyst til at få uddybet, hvordan du selv vælger specifikke øvelser til din hest?

- Vil du gerne høre mere om, hvordan du trin for trin tester din hest igennem og selv laver en individuel ryg-træningsplan?

Så tilmeld dig den gratis online workshop som fysioterapeut for både heste og mennesker, Rikke Riis, giver adgang til for Ridehestens læsere. Det er gratis, men kun i en begrænset periode, så det er med at slå til.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Du får svar på ovenstående spørgsmål, OG du lærer, hvorfor nogle øvelser kan være gode for én hest, men decideret skadelige for en anden. Rikke Riis fortæller også om en helt ny måde, hvorpå du kan gøre rygtræning af hesten målrettet og fokuseret, for som hun siger:

– En stærk, smidig og symmetrisk ryg hos din hest kræver ikke et mirakel, men det kræver en plan. Få minutter hver dag kan gøre en positiv forskel for din hest og din ridning.

Derfor giver Rikke dig på workshoppen helt gratis 3 tips til at vælge de bedste rygøvelser til DIN hest - og derudover forklarer hun også de 5 vigtigste faktorer i træningen af hestens ryg. Så hvis du vil blive klogere på, hvordan huld, sadlen og hvordan den fungerer i brug, gjorden og ikke mindst du selv spiller ind i arbejdet med og udviklingen af hestens ryg, så hop med på den gratis online workshop. Du kan se den, lige når du vil, f.eks. her i den kommende weekend.

Tryk her og læs mere - og husk der er kun gratis adgang i en begrænset periode.

Fakta
Om Rikke Riis

Rikke Riis er uddannet fysioterapeut til mennesker og er også dyrlægeeksamineret hestefysioterapeut. Rikke er indehaver af Equifysio.dk og har gennem de sidste 11 år hjulpet tusindvis af heste og ryttere med at opnå store resultater med deres træning.

Læs mere på Rikkes hjemmeside, Equifysio, her.

Fold up
Copyright Ridehesten.com
Rikke Riis fra Equifysio er også selv rytter. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen