GPS-sejr til Charlotte Jorst and Nintendo

29-01-2017 19:24

Den tidligere danske dressurrytter, Charlotte Jorst, der nu rider for USA, vandt i går CDI-W Grand Prix Special medKastel's Nintendo, der tidligere har gået med danske ryttere

Nyheden fortsætter efter annoncen

I den indledende CDI-W Grand Prix ved Adequan Global Dressage Festival i Wellington blev Charlotte Jorst og den 14-årige KWPN-hingst Kastel's Nintendo e. Negro/ Monaco nr. 3 med 73,080%. Feltet skiltes herefter i Grand Prix Kür og Grand Prix Special, hvor Charlotte havde valgt Specialen til Nintendo.

Det skulle vise sig at være et godt valg for ekvipagen, der scorede 72,940% i Grand Prix Special og vandt klassen foran engelske Susan Pape og spanske Juan Mutate Guimon.

Charlotte Jorst, der har redet det meste af sit liv, besluttede for flere år siden, at hun ville kæmpe sig frem til at ride international dressur og solgte som 48-årig sit firma Skagen for at hellige sig dressursporten og udtalte i går til den amerikanske presse:

Nyheden fortsætter efter annoncen

- Jeg tror, at jeg på noget tidspunkt var klar over, at det var SÅ svært, men det er helt og aldeles min store lidenskab.

/Chronofhorse.

Se stænvets resultater HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen