GPS-sejr til Charlotte Jorst

03-03-2019 09:56

Camilla Tiefensee Schrøder

Charlotte Jorst og Kastel's Nintendo vandt lørdagens trestjernede Grand Prix Special ved Adequan Global Dressage Festival i Florida

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Jorst og Kastel's Nintendo ved præmieoverrækkelsen i Wellington i går. Foto: AGDF
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med en score på 72.447% kom dansk-amerikaneren Charlotte Jorst øverst på skamlen i gårsdagens CDI3* Grand Prix Special ved dressurfestivalen i Wellington, Florida.

- Jeg red lidt mere fremad i dag, fordi jeg syntes, travprogrammet blev lidt for konservativt i torsdags [i kvalifikationen til Grand Prix Special], udtaler Charlotte Jorst i en pressemeddelelse fra AGDF.
- Jeg besluttede at trykke lidt mere til, give lidt mere på kortsiderne og vise ham lidt mere frem på en bedre måde. Det synes jeg lykkedes for mig, og jeg tror, det var der, jeg skaffede de ekstra par point.

Charlotte Jorst blev i efteråret amerikansk mester sammen med den 16-årige hingst, som er efter Negro/Monaco (opdr. C. Rommens). De er bedste venner, fortæller hun:

- Han er altid min bedste kammerat, og jeg ved, at jeg kan stole 100 % på ham. Vi har været så mange steder gjort så mange ting sammen. Tilliden og kammeratskabet mellem os er det bedste af det hele, siger Jorst.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Adequan Global Dressage Festival fortsætter frem til den 31. marts.

Se resultatlisten

Kristine Ulsø Olsen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen